Over LUX Pannen | Ontdek het hier - LUX Pannen
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!
Kiyoh
0
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!

Over ons

Over LUX Pannen

Wij zijn LUXPannen, specialist op het gebied van kwaliteitspannen. Ons doel is om de moderne keuken te voorzien van fraaie, hoogwaardige pannen die het eten nog beter doen laten smaken. Wij geloven dat goed eten mensen samen kan brengen en een goede pan de eerste schakel daarin is. Onze pannen zijn uitermate geschikt voor het koken zelf, maar we zijn ons er daarnaast ook zeker van bewust dat deze uw keuken kunnen doen laten opleven. Daarom bieden wij voor iedere chef wel een design die aansluit op zijn of haar keuken.

Wat ons bijzonder maakt is dat wij ons volledig specialiseren in de verkoop van pannen. Dit is onze expertise en daar houden wij ons aan vast. Daarbij zijn wij een kleine onderneming zodat het contact met onze klanten persoonlijk blijft en we mensen snel en op een eerlijke manier bij kunnen staan.

 

Te volgen op

Wij zijn als jonge ondernemers ook actief op social media. LUX Pannen is te volgen op Pinterest, Instagram, Facebook en ook op Tiktok. Via deze kanalen willen wij de markt op een hedendaagse manier betreden, daarom bieden wij klanten de mogelijkheid om mee te doen aan projecten als: “The most sustainable delivery,” waarin we vastleggen hoe een van ons ter been of op de fiets een bestelling persoonlijk bij iemand komt leveren. Verder bieden wij onder andere 10- minuten recepten, handige tips die het koken makkelijker en leuker maken en nog veel meer. 

 

Ons team 

David ‘t Hart

Mijn naam is David ‘t Hart. Ik ben in mijn jeugd voor het eerst in aanraking gekomen met koken toen ik in het zuiden van Italië tijdens mijn zomervakanties over de schouders van mijn italiaanse oma en haar zussen mee mocht kijken naar hoe zij de meest heerlijke gerechten maakten. Hier heb ik de basisprincipes van het koken opgestoken. Dit heeft ten grondslag gelegen aan mijn passie voor koken en daarmee mijn voorliefde voor een goede pan. Een goede pan brengt namelijk goed eten en goed eten brengt mensen samen. 

Bij LUX bieden we dan ook van mijn (toevallig Italiaanse) favoriete merk Ruffoni verscheidene collecties aan. Dit Italiaanse huis maakt met de hand haar producten en in hun filosofie herken ik die van LUX. Zij geloven dat goed eten samenkomst aanmoedigt bij onder andere familie en vrienden. Dat is waarom dit merk mij zo aanspreekt.

 

Jort de Goede

Mijn naam is Jort de Goede. In mijn jeugd is koken letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Mijn vader was chef-kok en heeft mij dus op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Zelf heb ik ook gewerkt als chef-kok en weet ik dus maar al te goed wat de waarde kan zijn van een goed stel pannen. 

Waar mensen vaak de mist in gaan is het feit dat bij het aanschaffen van pannen veel mensen kiezen voor de goedkopere optie. Deze vallen in werkelijkheid niet goedkoper uit doordat ze na een paar jaar nadat ze in gebruik zijn genomen niet meer goed functioneren. Kwaliteitspannen gaan daarentegen vele jaren mee waardoor deze over de lange termijn financieel de voordeligere optie zal zijn. 

 

Thijs Roelofs

Mijn naam is Thijs Roelofs. Koken was altijd een onderdeel van mijn leven. Bij ons thuis was het niet zo maar een maaltijd op tafel zetten. Er werd uitgebreid gekookt en met precisie, want aan tafel zaten 3 kenners die klaar stonden met hun commentaar op het eten. Hierdoor heb ik ook geleerd wat een pan voor enorme invloed heeft op de uiteindelijke maaltijd, en ben ik de essentie ervan gaan inzien. 

Ik wil deze boodschap graag overbrengen op onze klanten door ze alleen de beste pannen voor te schotelen. Zo bereiken we samen dat er bij jou thuis een lekkere maaltijd geserveerd kan worden en de pan daar onderdeel vanuit maakt, want uiteindelijk is de pan het startschot van een gezellige avond met vrienden, familie of mede kook-hobbyisten. En dat is precies waar LUX Pannen het voor doet en waar we jou maar al te graag bij willen helpen. 

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

085 004 1417

Social media

Socials

8.5Review LogoWij scoren een 8.5 op Kiyoh

LUX Pannen

Kinkerstraat 139C (Geen bezoekadres)
1053 DM Amsterdam
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW-nummer: NL863387780B01
KvK: 84817267

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen