Fissler Original-Profi Collection 2022 Pannenset | Gratis Bezorgd! - LUX Pannen
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!
Kiyoh
0
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!

Fissler Original-Profi Collection 2022 Pannenset met Serveerpan en Glasdeksels, 5-delig

Productomschrijving
De Fissler Original-Profi Collection 2022 Pannenset met Serveerpan en Glasdeksels is een hoogwaardige en complete set die geschikt is voor elke keuken. De set bestaat uit vijf pannen, waaronder drie kookpannen met glazen deksels, een braadpan, en een serveerpan. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn voo...

De Fissler Original-Profi Collection 2022 Pannenset met Serveerpan en Glasdeksels is een hoogwaardige en complete set die geschikt is voor elke keuken. De set bestaat uit vijf pannen, waaronder drie kookpannen met glazen deksels, een braadpan, en een serveerpan.

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn voorzien van een ingekapselde bodem die zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. De glazen deksels maken het mogelijk om het kookproces nauwlettend te volgen, zonder dat je de deksel hoeft op te tillen.

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven (tot 220 graden Celsius). De set heeft een tijdloos ontwerp en is daardoor een aanwinst voor elke keuken. De ergonomische handgrepen zorgen voor een goede grip en veiligheid tijdens het koken.

De Fissler Original-Profi Collection 2022 Pannenset met Serveerpan en Glasdeksels is bovendien vaatwasserbestendig, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en een duurzame investering voor de toekomst.

Productspecificaties:

  • Pannenset met 5 pannen en glazen deksels
  • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
  • Ingekapselde bodem voor gelijkmatige warmteverdeling
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven (tot 220 graden Celsius)
  • Ergonomische handgrepen
  • Vaatwasserbestendig
 
 
 

 

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen