Fissler Original-Profi Collection Kookpan Ø 20 cm | Gratis Bezorgd! - LUX Pannen
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!
Kiyoh
0
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!

Fissler Original-Profi Collection Kookpan Laag met RVS Deksel, 20cm

Productomschrijving
Deze lage kookpan van Fissler heeft een diameter van 20 cm en wordt met een roestvrij stalen deksel geleverd. De moderne uitstraling van deze pan uit de Orginal-Profi collectie is harmonieus vorm gegeven. De lage kookpan bestaat uit geborsteld staal gecombineerd met hoogglans RVS. De hoeken van de pannen zijn zowel mooi als handig, omdat ze diene...

Deze lage kookpan van Fissler heeft een diameter van 20 cm en wordt met een roestvrij stalen deksel geleverd. De moderne uitstraling van deze pan uit de Orginal-Profi collectie is harmonieus vorm gegeven. De lage kookpan bestaat uit geborsteld staal gecombineerd met hoogglans RVS. De hoeken van de pannen zijn zowel mooi als handig, omdat ze dienen als extra brede schenkranden waarmee u kunt schenken zonder te morsen. Door dit slimme handigheidje blijft uw keuken schoon tijdens het koken.

De handgrepen zijn ook hoekig, zodat ze ergonomischer zijn. De "stay cool" handgreep wordt niet heet en kan worden opgepakt zonder gebruik van ovenwanten. Aan de binnenkant van de kookpan zit ook nog een handige literschaal en quarts aanduiding. Hierdoor kookt u gemakkelijk zonder maatbeker.

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal dat duurzaam is en gemakkelijk te reinigen is in de vaatwasser. Zoals u misschien al weet, is de bekende hoogwaardige Cookstar bodem de basis voor de Original-Profi Collection pannen. Deze bodem maakt de pan geschikt voor elke warmtebron (ook inductie) en inzetbaar in ovens tot 230 ⁰C.

 

Productspecificaties

Merk: Fissler 
Kleur: Zilver 
Met deksel: Ja
Materiaal: RVS
Materiaal deksel: RVS
Diameter pan bovenzijde: 20 cm
Type anti-aanbaklaag: Geen anti-aanbaklaag
Type pan: Kookpan
Volume in liters: 2,6 l
 

Geschikt voor

Geschikt voor soort warmtebron: Elektrisch | Gas | Halogeen | Inductie | Keramisch | Oven
Vaatwasserbestendig: Ja
 

Opties

Met maatverdeling: Ja
 

Productinformatie

EAN: 4009209379944
 

Productspecificaties

EAN
4009209276175

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen