Fissler Vitavit Premium Snelkookpan met Inzet 6L | Gratis Bezorgd! - LUX Pannen
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!
Kiyoh
0
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75
Niet goed? Geld terug!

Fissler Vitavit Premium Snelkookpan met Inzet 2022, 6L

Productomschrijving
Deze Fissler Vitavit snelkookpan is van alle gemakken voorzien. Deze snelkookpan heeft een praktisch ontwerp met gelaserde inhoudsmaten aan de binnenkant en een verwijderbare handgreep en ventiel. Daarnaast heeft deze snelkookpan drie verschillende kookstanden. Fijne stand, voor delicate producten zoals fijne groenten en vis. Snelle stand, voor...

Deze Fissler Vitavit snelkookpan is van alle gemakken voorzien. Deze snelkookpan heeft een praktisch ontwerp met gelaserde inhoudsmaten aan de binnenkant en een verwijderbare handgreep en ventiel. Daarnaast heeft deze snelkookpan drie verschillende kookstanden.

  1. Fijne stand, voor delicate producten zoals fijne groenten en vis.
  2. Snelle stand, voor vlees en stoofgerechten.
  3. Stoom stand, stomen zonder druk voor kwetsbare ingrediënten.

Deze Fissler Vitavit Premium snelkookpan heeft een totale inhoud van 6 liter en is gemaakt van hoogwaardig 18/10 RVS. Deze luxe variant van de Vitavit snelkookpan is voorzien van vele handige features. Bovendien wordt deze snelkookpan geleverd met een geperforeerde inzet met een praktisch statief.

Met deze Vitavit snelkookpan bespaar u bovendien 70% kooktijd in vergelijking met gewone kookpannen. Deze snelkookpan is niet alleen sneller, maar ook 50% energiezuiniger dan een kookpan. Daarnaast heeft deze snelkookpan een veiligheidshandvat en een CookStar bodem, waardoor de pan perfect warmtegeleidend is voor alle warmtebronnen.

Snelkookpannen zijn veiliger en efficiënter in gebruik. Door de stoplichten in de drukregelaar geeft de pan zelf aan welke actie ondernomen moet worden. De vergrendelingsindicator geeft aan dat de pan altijd goed gesloten is. Zodra de pan dicht is, hoort u een scherpe klik en verandert het slotlampje op de handgreep van rood naar groen. Dit top model wordt ook geleverd met een Fissler Finecut om uw groenten, fruit en kruiden te hakken.

 

Productspecificaties

Merk: Fissler 

Kleur: RVS

Met deksel: Ja

Materiaal: RVS

 

Geschikt voor

Geschikt voor soort warmtebron: Geschikt voor alle warmtebronnen

Vaatwasserbestendig: Nee

Magnetronbestendig: Nee

 

Opties

Antiaanbaklaag: Nee

 

Productinformatie

EAN: 4009209379883

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fissler Fissler Vitavit Premium Snelkookpan met Inzet 2022, 6L
FisslerFissler Vitavit Premium Snelkookpan met Inzet 2022, 6L

Op voorraad

Deliverytime

€299,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen